Sevilla klapt uit de school over Chelsea-poging: 'Niet tevreden met aanbieding'

Sevilla klapt uit de school over Chelsea-poging: 'Niet tevreden met aanbieding'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 14:06di 31-08-2021 om 14:06

Monchi, technisch directeur van Sevilla, heeft op Deadline Day tekst en uitleg gegeven over de transfersoap rond Jules Koundé. Chelsea wil de Franse verdediger (22) dolgraag hebben, maar moet 80 miljoen euro betalen.

Monchi was dinsdagmiddag bijzonder openhartig over de belangstelling van Chelsea voor Koundé. De Champions League-winnaar uit Engeland bood vorige week 50 miljoen euro, maar dat was bij lange na niet genoeg: Koundé heeft een gelimiteerde transfersom van 80 miljoen in zijn contract en vertrekt alléén als dat bedrag op tafel komt. Anders kan Chelsea zich de moeite besparen, verduidelijkt Monchi.

"Het enige formele bod dat we hebben van Chelsea kwam afgelopen woensdag rond vijf uur", vertelt de technisch directeur van Sevilla. "We waren niet tevreden met de aanbieding en Chelsea moest ook nog een speler verkopen (Kurt Zouma, red.). Het was een prima bedrag, maar het voldeed niet aan onze criteria."

Real Madrid
In Spanje gaat dinsdag het gerucht dat Real Madrid nog overweegt een poging te wagen voor Monchi. De eisen van Sevilla zijn in dat geval duidelijk. Real Madrid ziet in Koundé de opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Sergio Ramos, aldus Onda Cero. Of De Koninlijke bereid is 80 miljoen euro te betalen, is de vraag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws