'Kerk tekent meerjarig contract in Moskou en levert Utrecht miljoenen op'

'Kerk tekent meerjarig contract in Moskou en levert Utrecht miljoenen op'

31-08-2021 15:52
68

Gyrano Kerk is op weg naar Lokomotiv Moskou. De rappe aanvaller zal een meerjarig contract gaan tekenen in de Russische hoofdstad en FC Utrecht, de club die hij achterlaat, zeven miljoen euro opleveren.

Dat weet Voetbal International te melden. De transfer zou 'op hoofdlijnen rond' zijn. Er moeten nog wat details worden opgehelderd en een medische keuring gehouden, maar er wordt niet verwacht dat dat nog problemen op gaat leveren. De huidige nummer vier van de Russische competitie gaat ongeveer zeven miljoen neertellen.

Dat bedrag wilde Utrecht graag voor zijn jeugdproduct ontvangen en is door de Russen neergeteld. Daarmee troefden ze andere geïnteresseerde clubs af. De 25-jarige Kerk wist al sinds vorige week dat een transfer voor hem in het verschiet zou liggen, maar hoeft zich geen zorgen te maken dat het dinsdag per se rond moet komen. De transfermarkt in Rusland duurt nog zeven dagen.

VI laat weten dat de Domstedelingen niet van plan zijn om een vervanger voor Kerk te halen. Trainer René Hake vindt dat hij voldoende opties heeft aan de rechterkant van de aanval en is van zins om de huidige selectie intact te houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie