'Geen ruildeal, maar directe transfer: Atlético en Barcelona onderhandelen nog'

'Geen ruildeal, maar directe transfer: Atlético en Barcelona onderhandelen nog'

31-08-2021 17:59
19

Antoine Griezmann kan op de laatste dag van de transfermarkt nog een bijzondere transfer gaan maken. Franse en Spaanse media melden dat Atlético Madrid hem terug wil halen van Barcelona en dat er geen spelersruil aan te pas hoeft te komen.

Eerder werd gezegd dat Barcelona een oogje had op João Félix en aanbood om Griezmann tegen de Portugees te ruilen. Enrique Cerezo, voorzitter van Atléti, wil echter niet dat de recordaankoop vertrekt en heeft dat aanbod van tafel geveegd. L'Équipe schrijft echter dat de gesprekken over een deal voor Griezmann nog altijd gaande zijn.

Er wordt gepraat over een verhuur met koopoptie of een definitieve transfer, waarbij Barcelona op vijftig miljoen euro in zou zetten. Het kamp-Griezmann bevestigde al aan Franse media, waaronder RMC Sports, dat een terugkeer naar Atlético inderdaad tot de mogelijkheden behoort en dat de komende uren cruciaal zullen zijn.

De Franse aanvaller kan een contract voor drie jaar ondertekenen in het Wanda Metropolitano, maar vooralsnog lijkt een huurdeal met verplichte optie tot koop realistischer. Dan hoeft Atléti volgend seizoen pas te betalen.