AD: Tagliafico kan transfer vergeten, Argentijn minimaal tot winterstop bij Ajax

AD: Tagliafico kan transfer vergeten, Argentijn minimaal tot winterstop bij Ajax

31-08-2021 20:20 Laatste update: 22:43
117

Nicolás Tagliafico lijkt ook na het sluiten van de transfermarkt nog onder contract te staan bij Ajax. De Argentijnse linksback werd in verband gebracht met West Ham United, maar een deal blijft naar verluidt uit.

Met dat nieuws pakt het Algemeen Dagblad dinsdagavond uit. De ochtendkrant heeft van 'bronnen rond de linksback' vernomen dat er op dit moment geen interesse meer is. Tagliafico hoopt al langere tijd op een avontuur in een topcompetitie, maar die kans blijft vooralsnog uit. De 29-jarige verdediger lijkt te moeten wachten tot de winterstop, voordat hij een transfer kan maken.

Wedden

Meer odds

Tagliafico wilde vorig seizoen al vertrekken, maar ook toen bleef een transfer uit. Hij verlengde daarom zijn contract in Amsterdam en liet er een gelimiteerde transfersom in opnemen, maar dat heeft niet geholpen. Marc Overmars en Erik ten Hag verwachtten vorige week nog dat Tagliafico deze transferperiode zou vertrekken, maar dat gebeurt dus niet.

Inmiddels heeft ook Fabrizio Romano het nieuws naar buiten gebracht. Volgens hem is een transfer naar West Ham nooit dichtbij geweest.