'Feyenoord komt in koortsachtige zoektocht uit bij Lille-back, transfer van baan'

'Feyenoord komt in koortsachtige zoektocht uit bij Lille-back, transfer van baan'

31-08-2021 21:15 Laatste update: 22:44
33

De naam van linksback Domagoj Bradarić is gevallen bij Feyenoord op Deadline Day. De Kroaat zal echter niet naar Rotterdam komen: zijn club Lille OSC wil niet meewerken aan een transfer, weet Feyenoord Transfermarkt.

Feyenoord is tijdens de laatste uren van de transferperiode 'koortsachtig' op zoek naar versterkingen, schrijft het Algemeen Dagblad. Daarbij kwamen de Rotterdammers uit bij Bradarić. Dat staat in verband met het vertrek van Ridgeciano Haps naar Venezia.

Wedden

Meer odds

Het is Feyenoord echter niet gelukt om Bradarić los te weken bij Lille. De kampioen van Frankrijk heeft een transfer van de 21-jarige verdediger geblokkeerd, ondanks dat hij dit seizoen een bijrol vervult in Noord-Frankrijk. In de Ligue 1 kwam dit seizoen Bradarić tot één invalbeurt van twaalf minuten.

Feyenoord grijpt dus naast Bradarić, terwijl alternatief Fredrik André Björkan ook niet voor de winter overkomt van Bodo/Glimt, maar lijkt met Cyriel Dessers alsnog last-minute een nieuwe speler naar De Kuip te halen. De voormalig topscorer van de Eredivisie komt op huurbasis over van KRC Genk.