Dessers geeft inkijkje na Feyenoord-move: 'Moest er echt superhard om lachen'

Dessers geeft inkijkje na Feyenoord-move: 'Moest er echt superhard om lachen'

31-08-2021 23:31 Laatste update: 23:36
103

Cyriel Dessers is 'serieus heel trots' op zijn overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers maakten op Deadline Day bekend dat de voormalig Eredivisie-topscorer gehuurd wordt van KRC Genk, inclusief optie tot koop.

Op Twitter laat Dessers van zich horen na zijn afgeronde transfer. 'Ik kan hier wel cliché dingen schrijven of goede Engelse quotes, maar ik ben serieus heel trots en blij dat ik bij een grote club als Feyenoord voor mijn kans kan gaan!', schrijft de spits. 'Zie jullie snel bij de cornervlag om een goaltje te vieren', besluit hij met een knipoog.

Wedden

Meer odds

Dessers gaat ook in gesprek met FC Afkicken na zijn move. Hij vertelt dat hij zich de afgelopen dagen kostelijk heeft vermaakt. "De laatste dagen ben ik echt bestookt met gekke geruchten en transferjosti's. Ik moest er echt superhard om lachen", vertelt Dessers grijnzend.

De Nigeriaans international vertelt ook over Feyenoord-trainer Arne Slot. "Ik heb met de trainer gesproken en ik kijk er naar uit om met hem te werken. Als ik naar een club ga, is de trainer voor mij het belangrijkst. Dat hij in je gelooft. Ik denk dat iedereen zijn visie ziet. Hard werken en de beuk erin gooien is de basis, maar ik moet natuurlijk ook andere dingen laten zien."