Barcelona sluit opnieuw Deadline Day-deal: spits trekt op huurbasis naar Serie A

Barcelona sluit opnieuw Deadline Day-deal: spits trekt op huurbasis naar Serie A

31-08-2021 23:47
8

Wéér een uitgaande transfer bij FC Barcelona op Deadline Day: de Catalanen verhuren de 24-jarige Rey Manaj aan Spezia. De Italianen kunnen de spits volgend jaar voor 2,7 miljoen euro definitief overnemen, meldt Barça.

Ondanks dat Manaj wel bij alle competitieduels van Barcelona onderdeel was van de wedstrijdselectie, kwam hij niet in de plannen van trainer Ronald Koeman voor. De Albanese aanvaller kwam dit seizoen ook nog geen minuut in actie bij de nummer drie van Spanje. Spezia biedt dus een oplossing voor Barcelona en Manaj. De club van Jeroen Zoet betaalt een huursom van 300.000 euro.

Daarmee is Manaj de derde speler die Barcelona van de hand doet op Deadline Day. Eerder maakte de club al bekend dat Ilaix Moriba (voor zestien miljoen) en Emerson Royal (voor 25 miljoen) vertrekken. Daarnaast staat Antoine Griezmann op het punt om in het absolute slot van de transferperiode naar Atlético Madrid te gaan. De Fransman wordt een seizoen verhuurd aan zijn oude club, dat ook een koopoptie van veertig miljoen euro heeft bedongen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie