FC Twente kan Menig ná Deadline Day nog voor 'prachtige transfersom' kwijtraken

FC Twente kan Menig ná Deadline Day nog voor 'prachtige transfersom' kwijtraken

01-09-2021 07:12
18

De transfermarkt in Nederland is dicht, maar FC Twente kan nog een speler kwijtraken: Queensy Menig is op weg naar FK Partizan. De Servische topclub probeert hem woensdag binnen te halen, meldt TC/Tubantia.

Menig leek een maand geleden al op weg naar Partizan, maar trok toen zijn keutel in. "Dat is geen optie om FC Twente voor in te ruilen", zei hij destijds. Inmiddels zijn de kaarten volgens Tubantia opnieuw geschud en gaat de 26-jarige aanvaller Twente zo goed als zeker verlaten.

De verwachting is dat Menig woensdag op het vliegtuig naar Belgrado stapt. Hoewel de Servische transfermarkt pas op 17 september sluit, is haast geboden: Partizan moet uiterlijk donderdag alle spelers hebben ingeschreven bij de UEFA voor de Conference League.

Menig kan voor drie seizoenen tekenen in Servië. Twente ontvangt naar verluidt zeven ton voor de aanvaller, wiens contract nog één jaar doorliep. Jan Streuer, technisch directeur van de Enschedeërs haalt géén vervanger. "We hebben eerder al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek", wijst hij op de komst van Dimitris Limnios, Virgil Misidjan en Denilho Cleonise.

Op Deadline Day bevestigde zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group al aan VoetbalPrimeur dat er 'gesprekken gaande zijn' over Menig. "Alle partijen proberen er met elkaar uit te komen. Queensy heeft nog een eenjarig contract, dus Twente kan op deze manier nog een prachtige transfersom aan hem overhouden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie