'Eintracht Frankfurt geeft bewust verkeerd mailadres om Kostic-deal te dwarsbomen'

'Eintracht Frankfurt geeft bewust verkeerd mailadres om Kostic-deal te dwarsbomen'

01-09-2021 12:59 Laatste update: 13:08
51

Eintracht Frankfurt heeft er op Deadline Day alles aan gedaan om een transfer van Filip Kostic naar SS Lazio te dwarsbomen. De club gaf bewust een verkeerd mailadres op, zodat het kon zeggen dat Lazio nooit een bod gedaan heeft.

Dat onthult de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Eintracht en Lazio waren dagenlang met elkaar aan het rollebollen over Kostic. De Duitse club vroeg volgens Di Marzio een bedrag van tien miljoen euro plus drie miljoen bonussen, daar waar Lazio twee miljoen aan bonussen bood.

Lazio deed per mail een aanbieding, maar Eintracht gaf bewust een verkeerd mailadres op zodat het tegen Kostic kon zeggen dat er nooit een officieel bod binnen is gekomen. Zaakwaarnemer Fali Ramadani kreeg lucht van de situatie en vertelde het verhaal aan zijn cliënt, die woest reageerde en vervolgens wegbleef van de training. Lazio kreeg daarna wel het juiste mailadres en deed alsnog een officieel bod, dat door Frankfurt echter resoluut geweigerd werd.

Het is de vraag hoe Eintracht de situatie denkt te kunnen lijmen. De speler vindt dat hij na drie seizoenen in Duitsland toe is aan een stap hogerop en wilde dolgraag naar Lazio.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie