'Fantastische' Ihattaren kan op steun rekenen: 'Jammer dat hij zo wordt weggezet'

'Fantastische' Ihattaren kan op steun rekenen: 'Jammer dat hij zo wordt weggezet'

01-09-2021 18:37
74

Myron Boadu neemt het op voor Mohamed Ihattaren. De spits van AS Monaco vindt dat er een verkeerd beeld bestaat van de negentienjarige linkspoot.

Ihattaren maakte op Deadline Day de overstap van PSV naar Juventus, dat hem direct uitleent aan Sampdoria. Voor de camera van Voetbal International wordt Boadu, die net als Ihattaren wordt vertegenwoordigd door Mino Raiola, gevraagd naar de creatieveling. "Voor Mo is het gewoon belangrijk om een nieuwe stap te maken, denk ik", antwoordt de geboren Amsterdammer.

"Mo is een goede jongen, ik kan weinig slechts over hem zeggen", gaat Boadu verder. "Er zijn dingen in de media over hem gezegd die niet waar zijn. Ik vind het jammer dat hij zo wordt weggezet, want Mo is gewoon een fantastische voetballer en een fantastisch persoon. Ik hoop dat hij in Italië kan laten zien wie hij echt is. Iedereen weet dat hij goed kan voetballen, dus nu is het aan hem om het te laten zien."

Boadu is het dan ook niet eens met de stelling dat Ihattaren geen 'topprof' is. "Ik zie dat anders", reageert de twintigjarige aanvaller. "Natuurlijk heeft hij ook fouten gemaakt, maar dat kan gebeuren."