'Sommige Barcelona-spelers juichten toen ze hoorden dat Griezmann wegging'

'Sommige Barcelona-spelers juichten toen ze hoorden dat Griezmann wegging'

03-09-2021 16:11
44

Een deel van de kleedkamer van FC Barcelona is blij dat Antoine Griezmann weg is. De Fransman is op huurbasis met optie tot koop teruggekeerd naar Atlético Madrid en dat zou met gejuich zijn ontvangen.

Griezmann lag nooit goed in de groep en Diario Sport schrijft dan ook dat een deel van de selectie zijn vertrek 'met vreugde heeft verwelkomd'. Die spelers vonden dat de aanvaller nooit echt onderdeel was van de groep en andersom voelde Griezmann zich niet zo geliefd en beschermd als bij Atlético.

Niet alleen de spelers van Barcelona zullen blij zijn met het vertrek van Griezmann. Ook de penningmeester zal handenwrijvend naar de nieuwe financiële voorspellingen hebben gekeken, aangezien het salaris van de Fransman uit de boeken is en volgende zomer een financiële injectie van veertig miljoen mag worden verwacht als Atléti de verloren zoon definitief terughaalt.

Als opvolger voor Griezmann hebben de Catalanen en trainer Ronald Koeman besloten om Luuk de Jong naar Camp Nou te halen. De spits zal als pinchhitter gaan fungeren en samen komen te spelen met Frenkie de Jong en Memphis Depay.