'PSV heeft geprobeerd om de Van de Ven-deal te kapen, dat is heel opvallend'

'PSV heeft geprobeerd om de Van de Ven-deal te kapen, dat is heel opvallend'

03-09-2021 20:20
190

PSV heeft op het allerlaatste moment geprobeerd om Micky van de Ven binnen te halen, zo weet Ajax-watcher Mike Verweij. De twintigjarige verdediger was alleen al akkoord met VfL Wolfsburg, de club waar hij uiteindelijk ook naartoe ging.

"PSV heeft blijkbaar niet helemaal gekregen wat ze wilden hebben op de transfermarkt", begint Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "We kregen een bericht, dat is ook gecheckt, dat PSV dinsdag om 17.30 uur nog een poging heeft gewaagd om Micky van de Ven naar Eindhoven te halen. Dat is heel opvallend, want dit geeft wel aan dat alleen Carlos Vinícius niet genoeg was. Ze hebben dus ook nog op andere borden geschaakt."

"Wolfsburg was alleen al zó ver dat de papieren 18.00 uur binnenkwamen bij FC Volendam", vervolgt Verweij. "Toen was het rond, maar PSV heeft nog geprobeerd om de deal te kapen. Ik denk dat dit gebeurde toen bekend werd dat Viergever naar Duitsland vertrekt."

Feyenoord zou overigens ook dichtbij de komst van Van de Ven zijn geweest. "Feyenoord was in principe rond met FC Volendam", stelt Verweij. De linkspoot verkaste uiteindelijk voor 3,5 miljoen euro naar Duitsland.