'Lig niet wakker van de wedstrijden tegen Tottenham, Kane is geen held van me'

'Lig niet wakker van de wedstrijden tegen Tottenham, Kane is geen held van me'

03-09-2021 20:52
51

Vitesse-verdediger Enzo Cornelisse 'ligt nog niet wakker' van de ontmoeting met Tottenham Hotspur. De negentienjarige Arnhemmer staat dan mogelijk tegenover Harry Kane, maar daar wordt hij ook niet bepaald warm van.

In de Conference League-groepsfase is Spurs één van de tegenstanders voor Vitesse. De huidige nummer veertien van de Eredivisie speelt op 21 oktober thuis tegen de Engelse grootmacht, waarna twee weken later de uitwedstrijd in het enorme Tottenham Hotspur Stadium gepland staat. Cornelisse is nog niet bepaald zenuwachtig voor die wedstrijden. "Ik lig er nog niet wakker van", vertelt hij tegenover Omroep Gelderland.

Als Cornelisse tegen Tottenham in actie komt, wordt Kane mogelijk zijn directe tegenstander. De linkspoot lijkt echter ook niet onder de indruk van de 61-voudig Engels international. "Kane is geen held van mij", stelt Cornelisse.

Cornelisse heeft ook geen moeite met het drukke programma van Vitesse door de Europese duels. "Ik ben nog jong en ik denk niet dat het te veel is. Twee wedstrijden in de week moet wel kunnen. Bovendien is de teamspirit heel erg goed bij ons", besluit hij.