'PSV wil pechvogel steuntje in de rug geven en laat contractaanbieding gelden'

'PSV wil pechvogel steuntje in de rug geven en laat contractaanbieding gelden'

03-09-2021 22:27
36

PSV trekt de contractaanbieding die het Shurandy Sambo heeft gedaan niet in. De rechtsback van de Eindhovenaren raakte onlangs zwaar geblesseerd en had op dat moment nog niet gereageerd op het aanbod van PSV. Dat blijft gewoon staan.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Sambo kan nog steeds 'gewoon' voor meerdere jaren bijtekenen in het Philips Stadion. Daarmee wil PSV hem een steuntje in de rug geven, aangezien Sambo voor de tweede keer in zijn loopbaan een lange revalidatie wacht. Eerder raakte de rechtervleugelverdediger al eens zwaar geblesseerd aan zijn knie en dat is nu weer gebeurd.

Er was veel belangstelling voor Sambo voordat hij geblesseerd raakte. De 20-jarige back kon op huurbasis naar SC Cambuur en FC Twente en het Italiaanse Sassuolo wilde hem naar verluidt zelfs definitief overnemen. Door de zware blessure is dat nu geen optie meer, maar PSV hoopt het talent wel langer te kunnen behouden en op die manier te kunnen helpen.

Het contract van Sambo, die bij Jong PSV vervangen zal worden door nieuwe aanwinsten Yunus Bahadir en Nathangelo Markelo, loopt nog tot medio 2022.