Koeman krijgt de wind van voren van Barça-vertrekker: 'Een hele vreemde coach'

Koeman krijgt de wind van voren van Barça-vertrekker: 'Een hele vreemde coach'

03-09-2021 23:09 Laatste update: 23:09
117

Miralem Pjanic heeft na zijn huurtransfer naar Besiktas hard uitgehaald naar Ronald Koeman. De Bosniër was bij FC Barcelona niet meer nodig en dat wijt hij aan het handelen van de Nederlandse oefenmeester.

Pjanic werd daags na Deadline Day verhuurd aan de Turks kampioen om ruimte te maken in het salarishuis. Daarnaast maakte Koeman geen gebruik meer van de diensten van de aanvallende middenvelder en dat steekt hem. "Koeman respecteerde mij niet", zegt hij in een pittig interview met Marca. "Hij sprak nooit met me!"

De Nederlandse trainer krijgt de wind van voren van Pjanic. "Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik wil wel graag dat het me uitgelegd wordt en dat ik niet word behandeld alsof ik 15 ben. Ik ben akkoord gegaan met een verlaging van mijn salaris en een transfer naar Besiktas omdat ik van voetballen houd."

De Bosniër ging zelf nog om uitleg vragen bij Koeman, maar kreeg daar niet het antwoord waar hij op hoopte. "Hij zei dat er geen problemen waren en dat mijn houding goed was, maar ik kreeg nog geen speeltijd. Ik trainde nog op vrije dagen en soms bleef ik als laatste over na de trainingen en had nog zo veel meer willen doen, maar hij is een hele vreemde coach. Dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak."