Bijzonder gerucht van Todo Fichajes: Arsenal en Conte bereiken principeakkoord

Bijzonder gerucht van Todo Fichajes: Arsenal en Conte bereiken principeakkoord

04-09-2021 11:35 Laatste update: 11:50
18

Een zeer opvallend gerucht van het Spaanse Todo Fichajes: Arsenal zou al in gesprek zijn met Antonio Conte om Mikel Arteta op te volgen als manager. The Gunners zijn in gesprek met de Italiaan, die in oktober het stokje over zou kunnen nemen.

Todo Fichajes meldt dat Arsenal al een principeakkoord heeft bereikt met Conte, die sinds zijn vertrek bij Internazionale zonder club zit. Arteta kent een dramatische Premier League-start met Arsenal. Zijn ploeg verloor de eerste drie wedstrijden tegen Brentford (2-0), Chelsea (0-2) en Manchester City (5-0). The Gunners staan op een zeer teleurstellende 20e plaats in de Premier League.

De Arsenal-fans lijken de komst van Conte toe te juichen. Het vertrouwen in Arteta is, mede door het matige vorige seizoen, broos. Mochten de resultaten de komende weken uitblijven, dan lijkt het hoofd van de Spaanse manager al snel op het hakblok te komen. Arsenal hoopt, door de gesprekken met Conte nu al te openen, snel te kunnen handelen mocht Arteta ontslagen worden.