PSV-talent blijft scherp na mooie seizoenstart: 'Leg de lat telkens hoger'

PSV-talent blijft scherp na mooie seizoenstart: 'Leg de lat telkens hoger'

04-09-2021 14:13
62

PSV-talent Fodé Fofana is blij met zijn prestaties dit seizoen. De achttienjarige aanvaller maakte zijn debuut bij de huidige koploper van de Eredivisie. Fofana is echter vastberaden om nog meer te bereiken.

In gesprek met ELF Voetbal blikt Fofana terug op de eerste weken van de nieuwe voetbaljaargang. "Ik mocht vanaf het begin meetrainen met het eerste elftal. Ik ben meegeweest naar de Champions League-voorrondeduels in Turkije, Denemarken en Portugal. Ik mocht invallen tegen FC Midtjylland, mijn officiële debuut", somt hij op. "Het shirt mocht ik houden. Dat moet nog een mooi plekje krijgen."

"Hoe het seizoen tot dusver verloopt, doet me goed", vervolgt Fofana, die ook kritisch blijft op zichzelf. "Maar ik heb geleerd niet naar het verleden te kijken. Telkens staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma en altijd kan het beter. Ik ben een perfectionist en leg de lat voor mij telkens hoger."

Bij Jong PSV laat Fofana zich ook zien: de jeugdinternational was dit seizoen in drie Keuken Kampioen Divisie-duels al goed voor drie doelpunten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s