Marca: Real Madrid was al drie jaar lang bezig met last minute-transfer

Marca: Real Madrid was al drie jaar lang bezig met last minute-transfer

05-09-2021 09:22
24

Real Madrid pakte vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog uit met het aantrekken van Eduardo Camavinga, maar die transfer kwam niet bepaald uit de lucht vallen. De Koninklijke begon volgens Marca al in 2018 met de voorbereidende handelingen.

De destijds vijftien jaar oude Camavinga deed toen met Stade Rennes mee aan een jeugdtoernooi en viel in positieve zin op. In het voorjaar van 2019 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Bretonse club, maar toen had Real Madrid hem dus allang in het vizier. Meesterscout Juni Calafat haalde de banden met Stade Rennes én het kamp-Camavinga aan en het was al snel niet meer de vraag of, maar wanneer de middenvelder naar Madrid zou vertrekken, bericht Marca.

Dat gebeurde vlak voor het sluiten van de markt. Naar verluidt hoopten ook Manchester United en Paris Saint-Germain op zijn komst, maar Camavinga wilde alleen maar naar De Koninklijke. Nu hoopt men op een vergelijkbaar scenario in 2022, met een andere Fransman: Kylian Mbappé. Real Madrid stelde alles in het werk om hem deze zomer al binnen te halen, maar meerdere monsterbiedingen bleken niet genoeg om PSG te overtuigen. De huidige koploper van de Primera División hoopt na dit seizoen alsnog toe te slaan, als het contract van Mbappé afloopt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie