'Real moet bij transfervrije move Mbappé alsnog bijzonder diep in buidel tasten'

'Real moet bij transfervrije move Mbappé alsnog bijzonder diep in buidel tasten'

Gepubliceerd: maandag 6 september 2021 om 13:00ma 06-09-2021 om 13:00

Als Kylian Mbappé volgende zomer transfervrij naar Real Madrid vertrekt, dan zal De Koninklijke waarschijnlijk alsnog diep in de buidel moeten tasten. Marca meldt op basis van meerdere bronnen dat Mbappé waarschijnlijk een tekenbonus van maximaal tachtig miljoen euro tegemoet kan zien.

Real probeerde de 22-jarige Fransman afgelopen zomer los te weken bij Paris Saint-Germain. De Madrilenen zouden ruim 200 miljoen hebben geboden, maar PSG wilde Mbappé niet laten gaan. De 49-voudig international heeft echter een aflopend contract in Parijs en lijkt niet te willen verlengen, wat de deur openzet voor een transfervrije overstap naar Real.

Desondanks zal de huidige koploper van La Liga flink wat geld op tafel moeten leggen om Mbappé naar Spanje te halen, verzekert Marca. Real hoeft geen transfersom te betalen, maar zal vermoedelijk veel geld kwijt zijn aan het salaris van de rechtsbuiten en de daarbij behorende bonussen. Zaakwaarnemers en bronnen vanuit Real melden aan de sportkrant zelfs dat Mbappé mogelijk tachtig miljoen gaat verdienen aan tekenbonussen en commissies.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws