Driessen reageert op botsing met Van Gaal op persconferentie: 'Snap er niks van'

Driessen reageert op botsing met Van Gaal op persconferentie: 'Snap er niks van'

Gepubliceerd: maandag 6 september 2021 om 17:00ma 06-09-2021 om 17:00

Valentijn Driessen snapt 'niks' van zijn botsing met Louis van Gaal. De chef voetbal van De Telegraaf vindt dat er geen touw aan de bondscoach valt vast te knopen.

Maandag kwamen Driessen en Van Gaal tot een stevige woordenwisseling op de persconferentie, nadat eerstgenoemde zei dat Van Gaal houdt van defensief spel. Drie dagen eerder botsten de twee ook al. Toen was Memphis Depay het onderwerp van gesprek.

"Ik snapte er nu niks van", blikt Driessen voor de camera van De Telegraaf terug op zijn tweede discussie met Van Gaal. "Afgelopen vrijdag kreeg ik nog complimenten omdat ik het zo goed zag. Maar dit hoort er ook bij. Soms ben je het met elkaar eens en soms niet. Het gaat bij Van Gaal wel constant van links naar rechts."

Driessen vertelde in de discussie van maandag ook dat hij boeken van Van Gaal in de kast heeft staan. "Waarom denk je dat ik zeg: ik heb ze staan? Ik heb ze niet allemaal gelezen, want hij springt van de hak op de tak qua visie", legt hij uit. "Er is geen touw aan vast te knopen, waardoor hij me elke keer in verwarring brengt. Het heeft dus weinig zin om die boeken te gaan lezen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws