Ajax moet vrezen: 'Het schijnt dat Mazraoui weg is bij zijn zaakwaarnemer'

Ajax moet vrezen: 'Het schijnt dat Mazraoui weg is bij zijn zaakwaarnemer'

06-09-2021 19:54
140

Noussair Mazraoui zou van zaakwaarnemer zijn geswitcht. Niet Mustapha Nakhli, maar Mino Raiola is nu zijn belangenbehartiger. Dat heeft clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf vernomen.

Mocht Raiola inderdaad de nieuwe zaakwaarnemer van Mazraoui zijn, dan is dat slecht nieuws voor Ajax. Ajax heeft de afgelopen jaren meerdere keren tegenover Raiola gezeten in de onderhandelingskamer en steeds verliep dat uiterst stroef. De contractverlenging van Ryan Gravenberch had nogal wat voeten in de aarde en Justin Kluivert en Brian Brobbey vertrokken uiteindelijk zelfs.

"Het is riskant om dingen te roepen die niet bevestigd zijn, maar ik hoor van verschillende kanten dat Mazraoui weg is bij zijn zaakwaarnemer", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Maar nogmaals, dat is onbevestigd. Dus dan kun je het niet in de krant zetten, maar wel in de podcast zeggen. Hij zat bij Mustapha Nakhli en schijnt nu naar Raiola gegaan te zijn. Als dat zo is, is dat dramatisch nieuws voor Ajax."

Ajax en Mazraoui zijn al maanden met elkaar in gesprek over een nieuw contract. Het contract van de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af.