Onana klimt in de pen na training bij Ajax: 'Maakt niet uit wat anderen denken'

Onana klimt in de pen na training bij Ajax: 'Maakt niet uit wat anderen denken'

Gepubliceerd: maandag 6 september 2021 om 22:34ma 06-09-2021 om 22:34

Andre Onana heeft een statement op sociale media gezet na zijn eerste training sinds lange tijd bij Ajax. De keeper uit Kameroen mocht weer het veld op na zijn maandenlange schorsing vanwege het gebruik van doping.

Onana mag weer meetrainen en vanaf 4 november ook weer spelen. De goalie, die zijn medio 2022 aflopende contract bij Ajax nog niet heeft verlengd en dat wellicht helemaal niet gaat doen, klom na zijn eerste training meteen in de pen. 'Het leven heeft me geleerd dat het niet uitmaakt wat anderen denken', is te lezen op zijn persoonlijke Instagram-pagina.

'Het belangrijkste is om jezelf te waarderen, weten wat je ent en doet en hoe je je voelt', vervolgt de Kat uit Kameroen zijn statement. 'De grootste roem ligt niet in het nooit vallen, maar in het elke keer weer opstaan als we vallen. Wat me er niet onder krijgt, maakt me sterker. IK BEN TERUG!'

Onana sluit in eerste instantie aan bij het Jong Ajax van Mitchell van der Gaag, waar hij ook keeperstraining krijgt. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf is een verlenging niet uitgesloten. Voor de doelman staan meerdere clubs in de rij. "Ik zeg het niet goed als team-Onana wil verlengen, maar ze staan er wel open voor."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door André Onana (@andreonana.24)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws