'Ajax brengt woensdag nieuwe lading van populair derde shirt in de verkoop'

'Ajax brengt woensdag nieuwe lading van populair derde shirt in de verkoop'

06-09-2021 22:51
73

Supporters van Ajax die het derde shirt van de club aan willen schaffen, hebben geluk. Na de lancering van het 'Bob Marley-tenue' was het razendsnel niet meer te verkrijgen, maar commercieel directeur Menno Geelen bevestigt dat er een nieuwe lading aankomt.

Tijdens de Pak Schaal Podcast van Voetbal International liet Geelen weten dat er een nieuwe lading van de derde shirts besteld is. Die zullen vanaf komende woensdag online verkocht gaan worden. Levering van die tenues zal, zo stelt de commercieel directeur, enkele maanden gaan duren.

Vorige maand maakte Ajax bekend dat het derde shirt, waarmee normaal gesproken de uitwedstrijden in Europees verband gespeeld zullen worden, een eerbetoon aan Bob Marley is. Three Little Birds, een nummer van de Jamaicaanse reggaezanger, wordt aan het begin van de tweede helft afgespeeld in de Johan Cruijff Arena.

Het is echter nog niet duidelijk of dat tenue vaak door de Amsterdammers gedragen kan worden in de Champions League. De tenues van Borussia Dortmund en Besiktas, twee van de ploegen waar Ajax tegen speelt, zouden dat kunnen verhinderen. Duidelijkheid daarover volgt nog.