'Internationale erkenning' voor PSV: Eindhovenaren winnen award door sponsordeal

'Internationale erkenning' voor PSV: Eindhovenaren winnen award door sponsordeal

07-09-2021 13:28
68

PSV heeft de ECA Corporate Partnership Award gewonnen voor zijn samenwerking met Brainport. Algemeen directeur Toon Gerbrands nam de prijs dinsdag in Genève in ontvangst.

De award wordt uitgereikt aan een club die volgens de The European Club Association (ECA) succesvol een zakelijk partnership heeft opgetuigd, dat zowel voor club, sponsor als fans een grote meerwaarde biedt. Ook Feyenoord was genomineerd voor zijn deal met Droomparken, maar PSV is als winnaar gekozen.

"Het maakt ons enorm trots dat ons unieke partnership ook internationaal erkenning krijgt", reageert commercieel directeur Frans Janssen op de clubsite. "Samen met onze Premium Partners werken we aan de ontwikkeling van deze bijzondere regio. Dat doen we omdat we één gezamenlijk doel hebben en van nature weten dat we dat door samenwerking eerder voor elkaar krijgen dan alleen. Deze prestigieuze ECA Award bevestigt onze visie."

Brainport is inmiddels twee jaar hoofdsponsor van PSV. Het is een verzameling van meerdere grote bedrijven uit de regio die miljoenen in de club steken.