Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Overmars bevestigt: 'Ik geloof hem en heb goede hoop dat het snel gaat lukken'

Overmars bevestigt: 'Ik geloof hem en heb goede hoop dat het snel gaat lukken'

Gepubliceerd: dinsdag 7 september 2021 om 19:14di 07-09-2021 om 19:14

Marc Overmars is druk bezig met de contracten van Lisandro Martínez en Noussair Mazraoui. Waar de Argentijnse verdediger op korte termijn gaat verlengen in Amsterdam, hoopt de directeur voetbalzaken van Ajax op een snel akkoord met de rechtsback.

"Met Martínez zijn we al zover, dat is praktisch rond", bevestigt Overmars aan Ajax TV. "Hij verdient het, ook al ligt hij nog tot medio 2023 vast. Als een speler zich zo in het elftal speelt en belangrijk wordt, dan moet dat gewaardeerd worden. Het is een kwestie van dagen."

De gesprekken met Mazraoui verlopen moeizamer. Maandagavond kwam bovendien naar buiten dat de vleugelverdediger van Ajax naar verluidt overstapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola. "Het is bekend dat we met Nous in gesprek zijn", aldus Overmars. "Volgende week gaan we weer verder."

"Ik geloof dat hij graag bijtekent", vervolgt Overmars. Mazraoui heeft de laatste weken vaak aangegeven bij Ajax te willen blijven. "Dan hoop je eruit te komen, op korte termijn. Als een speler zich zo positief uitspreekt, dan geloof ik hem, alhoewel ik achteraf ook weleens teleurgesteld ben. Maar ik heb goede hoop dat het gaat lukken."

Mazraoui is het seizoen ijzersterk begonnen, constateert ook Overmars. Hij ziet 'bijna een nieuwe Nous'. "Hij heeft twee kwakkeljaren gehad en niet zo veel gespeeld als in het topjaar (2018/2019, red.). Hij wil hetzelfde latje weer aantikken en dat is een goede motivatie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws