Zaakwaarnemer verklapt: 'Ajax, PSV en Feyenoord hielden hem in de gaten'

Zaakwaarnemer verklapt: 'Ajax, PSV en Feyenoord hielden hem in de gaten'

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 12:31wo 08-09-2021 om 12:31

Munir El Haddadi stond afgelopen zomer in de belangstelling van Ajax, PSV en Feyenoord. Dat heeft Francesc Valdivieso, de zaakwaarnemer van de aanvaller van Sevilla, laten weten aan een regionale krant.

De Spaans-Marokkaanse aanvaller werd al vaker aan Ajax gelinkt, maar volgens Valdi hielden ook PSV en Feyenoord een oogje in het zeil. "Vanuit Nederland hebben PSV en Feyenoord tot de laatste momenten van de transfermarkt gekeken of ze hem konden halen", vertelt de zaakwaarnemer tegen Sevilla ABC. "Ik weet ook dat Ajax zijn komst heeft overwogen."

De interesse voor Munir was niet mals. Naast de drie Nederlandse clubs zouden ook Crystal Palace, West Ham United, Genoa, Torino, Napoli, OGC Nice, Nantes, PAOK en Fenerbahçe belangstelling hebben gehad. "Munir wilde Spanje echter niet verlaten", legt Valdi uit. "Hij heeft ook aanbiedingen uit zijn eigen land gehad, maar die vond hij niet aantrekkelijk genoeg."

Munir, die nu 26 jaar oud is, werd opgeleid bij Barcelona en kwam daar in totaal tot 33 La Liga-wedstrijden. Daarin scoorde hij vijf keer. De Catalanen verhuurden hem ook aan Valencia en Alavés en sleten hem in januari 2019 voor ongeveer één miljoen euro aan Sevilla. Daar is de Spanjaard met Marokkaanse roots ook geen onbetwiste basisspeler geworden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws