Brobbey reageert op Overmars: 'Komt goed, ooit speel ik sowieso weer voor Ajax'

Brobbey reageert op Overmars: 'Komt goed, ooit speel ik sowieso weer voor Ajax'

08-09-2021 13:07
68

Brian Brobbey zegt dat hij ooit terug zal keren bij Ajax. De talentvolle spits werd geconfronteerd met uitspraken van directeur voetbalzaken Marc Overmars en vond dat mooi om te horen.

Brobbey verliet Ajax afgelopen zomer transfervrij en speelt nu bij RB Leipzig, maar toch gaat het nog vaak over Ajax. Overmars gaf in een groot interview aan dat hij Brobbey graag weer in een Amsterdams shirt wil zien voetballen. "Ik heb het gelezen", reageert de spits bij de NOS. "Mooi van Marc, toch? Het is een heel lieve man. Ik denk dat hij van mij houdt en ik houd ook van hem."

Wedden

Meer odds

De geluiden uit het Ajax-kamp doen de 19-jarige aanvaller goed. "Ik vind het leuk dat Marc over me praat, dat geeft een goed gevoel. Ooit speel ik sowieso weer voor Ajax, dat komt goed. Ajax is en blijft mijn cluppie, maar ik focus me nu op Leipzig."

In Duitsland heeft Brobbey vooralsnog geen basisplaats. Jesse Marsch, de trainer van Leipzig, geeft de voorkeur aan de van Eintracht Frankfurt overgenomen André Silva. De Portugees scoorde vorig seizoen 28 keer in de Bundesliga en werd voor 23 miljoen euro overgenomen door Die Roten Bullen. Dit seizoen maakte hij er ook al één.