Breaking news

Van de Ven doet zijn verhaal: 'Weinig mensen weten wat er nou écht speelde'

Lof voor Bijlow: 'Er staat echt iemand, heeft veel meer uitstraling gekregen'

Lof voor Bijlow: 'Er staat echt iemand, heeft veel meer uitstraling gekregen'

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 19:50wo 08-09-2021 om 19:50

Laatste update: woensdag 8 september 2021 om 19:50wo 08-09-2021 om 19:50

Jens Toornstra is trots op zijn teamgenoot Justin Bijlow. De goalie van Feyenoord maakte in zijn eerste drie interlands voor Oranje de nodige indruk, zag ook Toornstra.

Toornstra verwacht dan ook dat bondscoach Louis van Gaal een beroep blijft doen op hem als eerste doelman. "Ik heb het gisteren toevallig zelf gezegd tegen iemand", vertelt de aanvoerder van de Rotterdammers aan RTV Rijnmond. "Hij heeft het in de eerste drie wedstrijden heel goed gedaan en als hij dit niveau vasthoudt is hij wat mij betreft gewoon de keeper van het Nederlands elftal", analyseert de middenvelder het optreden van Bijlow tegen Noorwegen, Montegenro en Turkije.

Bijlow heeft volgens Toornstra de afgelopen jaren flinke stappen gezet. "Je ziet dat hij gegroeid is. Hij heeft heel veel spiermassa erbij gekregen en hij is hartstikke atletisch. Hij heeft veel meer uitstraling gekregen met het aantal wedstrijden dat hij ging spelen. Er staat echt iemand. Gisteren tegen Turkije had hij ook weer een aantal geweldige reddingen", besluit Toornstra zijn lofzang over de 23-jarige doelman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws