Ramalho: 'Trauner beter? Dat is wat iedereen zegt, maar ik weet het niet'

Ramalho: 'Trauner beter? Dat is wat iedereen zegt, maar ik weet het niet'

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 21:55wo 08-09-2021 om 21:55

Laatste update: woensdag 8 september 2021 om 22:05wo 08-09-2021 om 22:05

André Ramalho verruilde Red Bull Salzburg deze zomer voor PSV, maar van Gernot Trauner is hij nog niet verlost. De Braziliaan zag dat de Feyenoord-aanwinst de laatste jaren regelmatig de voorkeur boven hem kreeg in de verkiezing van beste verdediger in de Oostenrijkse competitie.

"Hij was sowieso bijna elk jaar de beste verdediger van Oostenrijk", stelt Ramalho in gesprek met ESPN. Of dat terecht is, is de vraag. "Beter dan ik? Haha, dat is wat iedereen zegt, maar ik weet het niet. Ik denk dat het moeilijk te vergelijken is. Ik moet toegeven dat hij het echt heel goed heeft gedaan. Hij was heel belangrijk voor LASK Linz, ook als aanvoerder deed hij het goed. Hij was een sleutelspeler bij de concurrent. Ik ben blij dat ik hem weer tegenkom en tegen hem ga spelen."

Ramalho kent zelf een ijzersterke start bij PSV, waar hij weer samenwerkt met Roger Schmidt. Volgens de 29-jarige mandekker is de Duitse trainer een vaderfiguur voor hem. "Ja, dat kun je wel zeggen. Hij is een belangrijk persoon in mijn carrière. Het is de derde keer dat we samenwerken. Dat zie je niet vaak in het voetbal. Ik ben hem heel dankbaar voor de kansen die hij mij biedt. Dat is voor mij een extra reden om altijd mijn best te doen op het veld, want dat verdient hij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie vind jij beter: Ramalho of Trauner?

Ramalho
66%
Trauner
34%
(2760 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws