'Babel blokkeert Galatasaray-transfer van Vilhena op Deadline Day in Turkije'

'Babel blokkeert Galatasaray-transfer van Vilhena op Deadline Day in Turkije'

09-09-2021 08:16 Laatste update: 08:27
Süper Lig 54 Reacties

Ryan Babel heeft Tonny Vilhena een transfer naar Galatasaray door de neus geboord. Althans, dat meldt de Turkse krant Fanatik. De voormalige middenvelder van Feyenoord kon FK Krasnodar deze week verruilen voor Galatasaray, maar de transfer ging niet door.

Een week na de meeste competities sloot woensdagavond de Turkse transfermarkt. Galatasaray versterkte zich op de valreep met Famalicão-middenvelder Gustavo Assunçao, maar was ook bezig met Vilhena én bereikte volgens Fanatik een akkoord met diens club Krasnodar. Ook de oud-Feyenoorder was eruit met de Turkse topclub.

Toch kwam het niet van een transfer: Galatasaray had bij de komst van Vilhena te veel buitenlanders in de selectie gehad en wilde Ryan Babel slijten om ruimte te maken. Babel ging daar echter niet niet in mee, waardoor de 26-jarige middenvelder de transfer op zijn buik kon schrijven. Ook strandde een poging om DeAndre Yedlin buiten de deur te zetten.

Het is niet bekend hoeveel Vilhena had moeten kosten. De vijftienvoudig Oranje-international heeft nog steeds een transferwens. Stade Rennes en Real Betis toonden de zomer interesse, maar de Franse en Spaanse club haakten af door de houding van Krasnodar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s