'Düsseldorf-coach heeft maar paar trainingen nodig, debuut lonkt voor Bozeník'

'Düsseldorf-coach heeft maar paar trainingen nodig, debuut lonkt voor Bozeník'

Gepubliceerd: donderdag 9 september 2021 om 18:49do 09-09-2021 om 18:49

De kans is groot dat Robert Bozeník aanstaande zondag meteen in de basis zal starten bij Fortuna Düsseldorf. De Slowaak, die door Feyenoord uitgeleend wordt aan de club uit de Tweede Bundesliga, maakt indruk op trainer Christian Preusser.

Dat weet BILD, dat stelt dat de kans op een basisplaats voor Bozeník zondag levensgroot is. Düsseldorf kent een zeer teleurstellende start van het seizoen met vier punten uit vijf wedstrijden en heeft een overwinning nodig om zich uit de degradatiezone te vechten. 

Preusser denkt er daarom aan om Bozeník in te zetten als beweeglijke spits rondom de eerste keus Rouwen Hennings. Bozeník kwam woensdag eigenlijk pas voor het eerst bij zijn nieuwe club voor de training, aangezien hij in de interlandperiode op pad was met Slowakije. Niet onsuccesvol: hij maakte het doelpunt in het 1-1 gelijkspel tegen Slovenië. 

Düsseldorf-coach Preusser verwacht veel van de nieuweling. "Robert kan ons echt energie geven. Hij zal veel rennen", zo liet hij eerder al optekenen. Bozeník wil zich in Duitsland verder ontwikkelen. "Ik kan niet wachten om de eerste drie punten te pakken. Ik wil veel wedstrijden spelen en doelpunten maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws