Slot krijgt weer meer smaken bij Feyenoord: Geertruida maakt rentree

Slot krijgt weer meer smaken bij Feyenoord: Geertruida maakt rentree

Gepubliceerd: zaterdag 11 september 2021 om 13:32za 11-09-2021 om 13:32

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida heeft zaterdag zijn rentree gemaakt. Hij speelde één helft mee in het competitieduel van Feyenoord O21 tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag.

Geertruida begon in de basis op Varkenoord en bleef halverwege in de kleedkamer achter. Zijn rentree is goed nieuws voor trainer Arne Slot. Feyenoord speelt dinsdag zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van de Conference League tegen Maccabi Haifa. Vijf dagen later wacht de Eredivisie-topper tegen PSV in Eindhoven. Tijdens de absentie van Geertruida speelden aanwinsten Marcus Pedersen en Gernot Trauner als respectievelijk rechtsback en centrale verdediger.

De 21-jarige Geertruida liep in mei een zware knieblessure op tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, waarin hij al na 22 minuten naar de kant moest. Hij bereikte eind augustus nog een principeakkoord met de Rotterdammers over een contractverlenging tot medio 2024. "Met mijn herstel gaat het de goede kant op. Ik voel dat ik sterker ben geworden en kan niet wachten om er zo snel als mogelijk weer te staan en in de mooie volle Kuip te spelen", zei hij toen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws