Drommel blij met Oranje-ervaringen: 'Ik heb veel met hem gesproken'

Drommel blij met Oranje-ervaringen: 'Ik heb veel met hem gesproken'

12-09-2021 07:12
21

Joël Drommel kijkt met een tevreden gevoel terug op de start van dit seizoen. De doelman, die na zijn stap van FC Twente naar PSV een basisplaats heeft veroverd in Eindhoven, zat de afgelopen interlandperiode bij de selectie van het Nederlands elftal.

Dat was een leerzame tijd, zo geeft Drommel na de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen AZ aan. Vooral de tips van keeperstrainer Frans Hoek waren nuttig. "Ik heb veel met hem gesproken, ook hebben we de beelden bekeken. Hij is van het aanvallend keepen, ik ga soms nog te veel terug naar mijn lijn. Het was zeker mooi om tussen de grote jongens van je land te staan", zo wordt Drommel geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

PSV won zaterdagavond overtuigend met 0-3 op bezoek in Alkmaar. "AZ-uit is altijd een lastige wedstrijd, daar hebben we het in onze besprekingen ook over gehad. Vorig jaar heeft PSV geen resultaat tegen ze gehaald, dus we moesten nog wel wat recht zetten. Dat is met deze 0-3 nu wel aardig gelukt", lacht de PSV-keeper, die zag hoe Olivier Boscagli de score opende. "Ik heb het niet heel erg goed gezien, maar volgens mij schoot hij hem wel aardig binnen", zo sluit hij af.