Dumfries en Ihattaren moeten genoegen nemen met gelijkspel bij Inter-Sampdoria

12-09-2021 14:42
32

Internazionale is zijn foutloze status in de Serie A kwijt. De regerend kampioen van Italië kwam zondagmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Sampdoria.

Internazionale kwam in de achttiende minuut aan de leiding tegen Sampdoria, waar Mohamed Ihattaren negentig minuten op de bank zat. Federico Dimarco ging achter een vrije trap staan en schoot de bal onberispelijk en snoeihard (106 km/u) in de kruising: 1-0.

Lang kon Inter niet genieten van de voorsprong. Een kwartier na de schitterende openingstreffer tekende verdediger Maya Yoshida, oud-speler van VVV-Venlo, voor de gelijkmaker. Toch ging Inter met een voorsprong rusten door de 1-2 van Lautaro Martínez.

Drie minuten na de pauze werd het alweer gelijk. Tommaso Augello schoot een voorzet in één keer achter doelman Samir Handanovic, die de bal alleen maar hoorde. In de 68ste minuut viel Denzel Dumfries nog in bij Inter, maar ook hij kon puntenverlies niet voorkomen.