Oorlog tussen Dortmund en Bayern München laait op: 'Hij moet zijn mond houden'

Oorlog tussen Dortmund en Bayern München laait op: 'Hij moet zijn mond houden'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 15:32zo 12-09-2021 om 15:32

Laatste update: zondag 12 september 2021 om 15:37zo 12-09-2021 om 15:37

De koude oorlog tussen Bayern München en Borussia Dortmund laait zondag weer in alle hevigheid op. Michael Zorc, sportief directeur van Dortmund, stelt dat Bayern-collega Hasan Salihamidzic zijn mond moet houden.

"Salihamidzic moet zijn mond houden en over Bayern München-kwesties praten. Wie denkt hij wel dat hij is?!", foetert Zorc tegenover Kicker. Hij reageert daarmee op de uitspraken die Salihamidzic zondagochtend over Marco Reus deed bij het Duitse televisieprogramma Sky90.

"Het is niet mijn zaak, maar ik vind het verrassend dat je de nationale ploeg (van Duitsland, red.) verlaat en een paar dagen later weer speelt (bij Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund, red.)", aldus Salihamidzic. "Onze spelers blijven wel. Het is ook niet de eerste keer. Als je geblesseerd, oké. Maar anders... Serge Gnabry is gebleven en is nu geblesseerd!"

Salihamidzic vergeet daarbij dat Thomas Müller ook voortijdig vertrok bij Duitsland. Zaterdagavond kwam hij in actie tegen RB Leipzig (1-4 zege). De situatie met Reus 'irriteert' de Bayern-bobo naar eigen zeggen 'een beetje', maar de Duitse bondscoach Hansi Flick verduidelijkte deze week al dat Reus mogelijk weer zou kunnen spelen tegen Leverkusen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws