Vierde keeper van Willem ll wordt Man of the Match: Ik was best zenuwachtig

Vierde keeper van Willem ll wordt Man of the Match: "Ik was best zenuwachtig"

12-09-2021 15:15
8

Door keepersproblemen bij Willem ll mocht Connor van den Berg zijn debuut maken in het eerste elftal van Fred Grim. Detail: Van den Berg is de vierde (!) keeper van de Tilburgers. Hij had het zelf ook niet verwacht.

Timon Wellenreuther is de eerste keeper, maar deed niet mee vanwege een blessure. Reserve Robbin Ruiter ontbreekt om onduidelijke redenen en diens stand-in Jorn Brondeel kreeg tegen NEC de rode kaart. Daardoor was het de beurt aan Van den Berg, die meteen Man of the Match werd.

"Daar ben ik hartstikke blij mee. We hebben het als team goed gedaan. Ik heb een paar ballen kunnen pakken en daar ben ik blij mee. Er kunnen dingen beter, maar we hebben het als team goed gedaan", zegt Van den Berg tegen ESPN.

Na een kwartier was het de beurt aan Van den Berg. "Er gaat dan heel veel door je heen. Ik was best zenuwachtig toen ik werd geroepen, maar toen ik op het veld stond, viel het wel mee en ging het vanzelf. Dan doe je wat je altijd doet. Ik dacht dat dit niet zo snel zou gebeuren, maar het kan raar lopen. Ik ben super blij dat ik mijn kans heb gekregen om minuten te maken in de Eredivisie. Dit is belangrijk voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb genoten en ben trots op het team."