FC Twente is klaar met overlast uitvak: supporters bekogeld met bekers urine

FC Twente is klaar met overlast uitvak: supporters bekogeld met bekers urine

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 12:12ma 13-09-2021 om 12:12

FC Twente treft maatregelen na de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-0), meldt TC/Tubantia. De overlast vanuit het uitvak loopt volgens de club de spuigaten uit.

Supporters van FC Utrecht gooiden zaterdagavond vanuit het uitvak op de tweede ring plastic bekers met bier en urine naar beneden. Mensen werden daardoor van hun plek verdreven en sommigen vertrokken zelfs naar huis, schrijft Tubantia. Twente ziet zich genoodzaakt maatregelen te nemen tegen de overlast en gaat onderzoeken hoe men de vakken beter kan scheiden.

'Reactie was niet goed'
Overigens gaat Twente ook zelf door het stof. Na de eerste thuiswedstrijd tegen Ajax kwamen er klachten binnen over met duivenpoep vervuilde stoeltjes in de Grolsch Veste. "Na de vorige klacht zijn we er bijna dagelijks mee bezig geweest", liet woordvoerder Richard Peters afgelopen weekend weten. "Ik weet zo niet wat we er nog meer aan kunnen doen. Dagelijks zijn professionele reinigers in de Grolsch Veste actief."

"De reactie van FC Twente hierop was niet goed", zo laat Twente nu weten aan Tubantia. "Diverse stoeltjes in het stadion blijken inderdaad opnieuw niet schoon te zijn. FC Twente betreurt de reactie en stelt alles in het werk om de voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen AZ het stadion schoon op te leveren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws