Ronaldo maakt meteen indruk bij Man United: 'Niemand durfde het toetje te eten'

Ronaldo maakt meteen indruk bij Man United: 'Niemand durfde het toetje te eten'

13-09-2021 15:28 Laatste update: 15:46
38

Cristiano Ronaldo maakt niet alleen op het veld indruk bij Manchester United, maar ook daarbuiten. De spelers durfden vrijdag geen toetje te nemen, omdat Ronaldo dat ook niet deed. Het is geen geheim dat de Portugees bijzonder goed op zijn voeding let.

Reservedoelman Lee Grant zegt dat de spelers van Manchester United opkijken naar Ronaldo. Ook als het aankomt op voeding. "We zaten afgelopen vrijdag in het spelershotel. Je eet je bord leeg en op vrijdagavond heb je soms een cheatmaaltijd. Sommigen hebben een appeltaartje of een brownie met slagroom", zegt Grant tegen talkSPORT.

"Ik zeg het je, niet één speler raakte de appeltaart aan, niet één speler pakte de brownie. Iemand zei tegen me: wat heeft Cristiano op zijn bord liggen? We waren een beetje aan het dollen over wat hij had en vanzelfsprekend had hij het meest gezonde voedsel dat je je kunt bedenken", zegt Grant. "Ik moest hard lachen omdat geen enkele speler de ballen had om op te staan en junkfood te pakken dat daar lag."

Ronaldo speelde zaterdag zijn eerste wedstrijd voor Manchester United. De club won met 4-1 van Newcastle United en Ronaldo maakte twee treffers.