Breaking news

Van de Ven doet zijn verhaal: 'Weinig mensen weten wat er nou écht speelde'

'Mooie carrière gehad, maar een Nederlandse topclub was wel mooi geweest'

'Mooie carrière gehad, maar een Nederlandse topclub was wel mooi geweest'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 19:56ma 13-09-2021 om 19:56

Feyenoord treft dinsdag tegen Maccabi Haïfa een Nederlandse aanvoerder. Tjaronn Chery kijkt uit naar het treffen met de Rotterdammers.

Feyenoord deed in het verleden meerdere pogingen om Chery naar De Kuip te halen, maar staat nu tegenover hem. "Ik heb een paar keer contact gehad met Feyenoord", geeft Chery toe bij De Telegraaf. "Toen ik vanuit FC Groningen werd verkocht aan Queens Park Rangers, had ik ook contact met Feyenoord. Dat is toen niet doorgegaan, maar er is altijd contact gebleven over en weer."

Maar dat was niet de enige keer dat Feyenoord een lijntje uitgooide. "Toen ik in China voetbalde, wilde Feyenoord me voor een jaar huren, maar dat is ook weer niet doorgegaan, omdat de Chinezen me niet wilden laten gaan. Achteraf is het misschien jammer geweest. Ik heb een mooie carrière gehad. Maar om bij een topclub in Nederland te spelen was ook wel mooi geweest."

Dinsdag staan beide teams tegenover elkaar. Chery is nu aanvoerder van Maccabi Haïfa. "Je kunt Maccabi Haifa een beetje vergelijken met Feyenoord. De fans zijn hetzelfde als die van Feyenoord. Het is een topclub in Israël. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. De familie heeft het ook helemaal naar zijn zin. Ik zit wel goed hier."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

(1784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws