'Nu Feyenoord-thuis, dat is ook appeltje eitje, zal geen enkel probleem zijn'

'Nu Feyenoord-thuis, dat is ook appeltje eitje, zal geen enkel probleem zijn'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 23:49ma 13-09-2021 om 23:49

Frank Lammers denkt dat PSV dit seizoen mee gaat doen om alle prijzen. De acteur en fan van de Eindhovense ploeg vindt het niet meedoen aan de Champions League een voordeel, zo laat hij blijken voor de camera van VoetbalPrimeur.

Alle wedstrijden die PSV dit seizoen speelde leverden een positief verhaal op, behalve de return in de play-offs van de Champions League tegen Benfica. De Portugezen sleepten er een 0-0 gelijkspel uit en schakelden de ploeg van trainer Roger Schmidt uit. "Maar dat moet je positief zien", zegt Lammers tegen deze website. "Die Europa League winnen we gewoon en Champions League was toch een kansloze zaak geweest. Daar hebben ze over nagedacht, denk ik."

In de competitie zijn de Brabanders nog foutloos. Na vier wedstrijden heeft PSV twaalf punten en het programma biedt Lammers ook hoop. "Wie krijgen we nu? Oh ja, Feyenoord-thuis. Appeltje eitje, ik denk dat dat geen enkel probleem zal gaan zijn. Tot aan Ajax-uit zitten we wel redelijk snor. Dat is zeker nu die wisselspelers ook allemaal beginnen te renderen. Dat doet Schmidt goed. Ik zie het wel positief in."

Check het volledige interview met Lammers hieronder!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws