Ibrahimovic mist Liverpool-uit: 'Hij haalt alle laatste beetjes uit zijn lichaam'

Ibrahimovic mist Liverpool-uit: 'Hij haalt alle laatste beetjes uit zijn lichaam'

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 14:47di 14-09-2021 om 14:47

Laatste update: dinsdag 14 september 2021 om 14:56di 14-09-2021 om 14:56

Zlatan Ibrahimovic moet de openingswedstrijd van de Champions League-groepsfase aan zich voorbij laten gaan. De spits van AC Milan kampt met een blessure en mist het duel op Anfield met Liverpool.

AC Milan-coach Stefano Pioli bevestigt op de persconferentie in aanloop naar de kraker dat Ibra een achillespeesblessure heeft. "We hoopten dat hij zou herstellen op de dag dat we vrij waren, maar dat is niet gelukt. Vandaag heeft hij met het team geprobeerd te trainen, maar het ging niet", laat Pioli weten. Het is een tegenvaller voor de Italianen in aanloop naar de herhaling van de Champions League-finale van 2005 en 2007.

Liverpool-manager Jürgen Klopp ging op de persconferentie van Liverpool in op de afwezigheid van de bijna veertigjarige Zweed. "Hij is een man van exceptionele momenten. Ik vind hem één van de beste spelers aller tijden. Hij haalt alle laatste beetjes uit zijn lichaam", aldus een lyrische Klopp. "Maar als hij niet speelt, speelt Olivier Giroud. Dat is ook een goede speler", erkent hij.

Ibrahimovic wordt op 3 oktober veertig jaar. Afgelopen weekend scoorde hij nog tegen SS Lazio, wat betekent dat hij in 24 verschillende seizoenen tot scoren is gekomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws