Slot komt terug op uitspraak over Feyenoord-aanwinst Nelson: 'Ik zag wat ophef'

Slot komt terug op uitspraak over Feyenoord-aanwinst Nelson: 'Ik zag wat ophef'

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 16:27di 14-09-2021 om 16:27

Reiss Nelson kampt met een 'overbelastingsblessure' en ontbreekt dinsdag in de Conference League-opener van Feyenoord tegen Maccabi Haifa. Arne Slot, trainer van de Rotterdammers, wil nog wel even wat verduidelijken.

"Nelson had bij Arsenal vrijwel alle trainingen meegedaan, maar hij ervaart de trainingen hier als iets pittiger", zei Slot maandag op de persconferentie. Vlak voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa werd de Feyenoord-trainer door ESPN gevraagd naar die opvallende uitspraken. "Ik ben blij dat je het vraagt, want ik zag dat het voor wat ophef zorgde", lacht hij.

"Ik zeg daarmee niets over hoe Arsenal traint; wel over hoe de wisselspeler Reiss Nelson, die daar niet zoveel toekomst had, heeft getraind. Hij zat heel vaak bij het team dat vooral de tegenstander moest nabootsen. Hij heeft eigenlijk geen wedstrijden gespeeld."

Het is schakelen voor Nelson bij Feyenoord. "Nu zit hij bij een team dat volop bezig is en waar hij wordt gezien als een speler die veel moet gaan spelen, dus die combinatie heeft ervoor gezorgd dat hij wat overbelastingsproblemen heeft", besluit de Feyenoord-coach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws