Update: PEC bevestigt aanstaande dubbelslag op de transfervrije markt

Update: PEC bevestigt aanstaande dubbelslag op de transfervrije markt

14-09-2021 17:39 Laatste update: 22:05
52

PEC Zwolle lijkt op korte termijn twee spelers aan te gaan trekken. Althans, dat meldt PEC.nu. Volgens de fansite gaat het om Ryan Koolwijk en Leandro Fernandes.

De transferdeadline verstreek twee geleden, maar clubloze spelers mogen nog steeds opgepikt worden. Het biedt PEC uitkomst: de hekkensluiter van de Eredivisie zou Koolwijk (36) en Fernandes (21) snel willen presenteren. Volgens fansite PEC.nu lijken de deals zelfs woensdag rond te komen.

Koolwijk is clubloos na zijn onverwachte vertrek bij Almere City FC, waar trainer Gertjan Verbeek hem niet meer nodig had. De routinier kwam eerder uit voor onder meer Excelsior en AS Trencin.

Fernandes is een Nederlandse middenvelder met Angolese roots, die enkele jaren geleden door Juventus werd losgeweekt uit de jeugdopleiding van PSV. De Italiaanse grootmacht verhuurde hem de laatste jaren aan Fortuna Sittard en Pescara. In juni trainde Fernandes al op eigen verzoek mee bij PEC.

Update: Ryan Koolwijk en Leandro Fernandes komen inderdaad bij PEC Zwolle spelen. Dat heeft de club bevestigd tegenover RTV Oost. Woensdag zal het tweetal een verbintenis ondertekenen in de hoofdstad van Overijssel.