PSV bindt Belgisch talent langer aan zich: 'Een mooie dag, fantastische dag zelfs'

PSV bindt Belgisch talent langer aan zich: 'Een mooie dag, fantastische dag zelfs'

14-09-2021 22:20
15

Johan Bakayoko blijft langer bij PSV. De Belgische aanvaller heeft zijn contract bij de Eindhovense club tot medio 2024 verlengd, zo valt te lezen op de officiële kanalen van PSV.

De 18-jarige Bakayoko ondertekende dinsdagavond een nieuw contract. Die houdt hem tot medio 2025 verbonden aan PSV. De aanvaller, die dit seizoen onder trainer Ruud van Nistelrooy in Jong PSV speelt, krijgt dus alle tijd om zich verder te ontwikkelen in Brabant.

Sinds 2019 maakt de Belg deel uit van de jeugdopleiding van PSV. Destijds werd hij overgenomen van Anderlecht. Vorig seizoen debuteerde Bakayoko in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV en tot dusver kwam hij tot 25 officiële wedstrijden in die competitie. Scoren lukte hem twee keer.

In gesprek met PSV TV reageerde de talentvolle aanvaller met een grote glimlach. "Dit is een mooie dag, een fantastische dag zelfs. Met familie en vrienden ben ik hier om mijn contract te tekenen. Kijk naar mijn lach, zo blij ben ik. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor."