PSV'er Bruma doet verhaal: 'Was enorm eenzaam en vertrouwde bijna niemand'

PSV'er Bruma doet verhaal: 'Was enorm eenzaam en vertrouwde bijna niemand'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 08:05wo 15-09-2021 om 08:05

Laatste update: woensdag 15 september 2021 om 08:25wo 15-09-2021 om 08:25

Bruma vertelt dat hij door een diep dal is gegaan, nadat hij eind 2019 zijn broer verloor en voor miljoenen euro's werd opgelicht door een goede vriend. Bovendien verloor de 26-jarige Portugees bij PSV het vertrouwen van toenmalig trainer Mark van Bommel én zichzelf.

"Mijn broer is destijds overleden en dat was een enorme schok voor me", doet Bruma zijn verhaal in het Algemeen Dagblad. "Op een gegeven moment wilde ik met niemand nog contact, behalve met mijn moeder. Ik was enorm eenzaam en vertrouwde bijna niemand meer." Dat een vriend hem in diezelfde periode oplichtte, maakte de zaak nog erger. "Ik ben er veel te laat achter gekomen en was enorm teleurgesteld. Het heeft een grote impact op mijn prestaties gehad."

Tegen zijn vriend loopt inmiddels een rechtszaak en na een verhuur aan Olympiakos vindt er ook bij PSV een kentering plaats. Nog niet alle twijfels zijn weg, maar als invaller bewijst Bruma zijn waarde voor de Eindhovenaren, waar hij zelfs bereid was om salaris in te leveren. "PSV heeft veel in mij geïnvesteerd en ik wil heel graag een financiële bijdrage leveren, maar hopelijk een nog grotere bijdrage op het veld."

Bruma neemt het donderdag met PSV op tegen zijn oude club Real Sociedad in de Europa League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws