'Spoedberaad Barça-top tot in vroege uurtjes, gespannen gesprek met Koeman'

'Spoedberaad Barça-top tot in vroege uurtjes, gespannen gesprek met Koeman'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 08:54wo 15-09-2021 om 08:54

De pijnlijke nederlaag tegen Bayern München heeft de verhoudingen bij FC Barcelona verder op scherp gezet. Trainer Ronald Koeman had na afloop een 'zeer gespannen' ontmoeting met voorzitter Joan Laporta, die zelfs een spoedvergadering belegde.

Dat melden Spaanse media, waaronder El Chiringuito, Diario Sport en Mundo Deportivo. Barça bleek dinsdag in Camp Nou niet in staat om te wedijveren met een Europese topclub als Bayern. Dat heeft Laporta aan het denken gezet. Hij voerde tot in de vroege uurtjes topoverleg met vice-voorzitter Rafa Yuste en voetbaldirecteur Mateu Alemany. Zij verlieten Camp Nou pas om 02.00 uur 's nachts, maar wat precies is besproken, is nog onbekend.

Volgens MD verliet ook Gerard Piqué veel later dan gebruikelijk het stadion. El Chiringuito weet dat Laporta voor de spoedvergadering met het bestuur nog een gesprek had met Koeman. Dat verliep dus 'zeer gespannen'. 

Spaanse media zijn niet mals voor Barcelona na de 0-3 nederlaag. De Nederlanders Frenkie de Jong, Luuk de Jong en Memphis Depay krijgen zware onvoldoendes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws