Geen vertrekwens meer bij PSV: Ik heb besloten dat ik hier op mijn plek ben

Geen vertrekwens meer bij PSV: "Ik heb besloten dat ik hier op mijn plek ben"

15-09-2021 10:45 Laatste update: 11:30
41

Armindo Bruma ziet weer volop perspectief bij PSV. De Portugese miljoenenaankoop is trainer Roger Schmidt dankbaar en zegt geen vertrekwens meer te hebben.

"Ik moet elke dag hard werken", weet Bruma in gesprek met PSV TV. "De steun van de trainer heb ik. Hij wil me graag helpen en hij weet inmiddels ook dat ik motivatie krijg van op het veld staan. Schmidt probeert mij blij te maken en positiviteit te geven. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Dat heb ik ook talloze keren laten weten."

Bruma speelde na een rampzalig debuutseizoen - mede om persoonlijke redenen - een jaar op huurbasis bij Olympiakos. Deze zomer leek hij op weg naar de Turkse kampioen Besiktas, maar van een transfer kwam het niet. "Ik heb besloten dat ik hier op mijn plek ben", laat hij weten.

"Ik wilde niet verkocht of verhuurd worden, want nu voel ik me goed bij jullie. Ik wil kampioen worden met PSV, goals maken, assists geven en met plezier kunnen spelen. Zo kan ik zorgen dat jullie investering in mij zich terugbetaalt. Ik geloof dat ik op de goede weg ben."