'Onverbiddelijke Barcelona-fans laten kind van de club in tranen uitbarsten'

'Onverbiddelijke Barcelona-fans laten kind van de club in tranen uitbarsten'

Sergi Roberto zat dinsdag huilend in de kleedkamer van FC Barcelona na afloop van de harde thuisnederlaag tegen Bayern München in de Champions League. De 29-jarige rechtsback annex middenvelder was geraakt door de fluitconcerten, meldt AS.

Barça kwam er in Camp Nou niet aan te pas tegen Bayern en Roberto werd bij vlagen overvleugeld door Leroy Sané en Alphonso Davies. Hij werd na een uur uit zijn lijden verlost door trainer Ronald Koeman, maar de fans waren onverbiddelijk. Roberto werd bij elk balcontact uitgefloten en ook boegeroep viel hem ten deel. Dat had het kind van de club niet zien aankomen: na de wedstrijd barstte hij in tranen uit in de kleedkamer, schrijft de Spaanse sportkrant.

Sergio Busquets en Gerard Piqué probeerden hun teamgenoot te troosten. De verdediger nam het ook na afloop voor Roberto op. "Het doet me pijn", zei Piqué bij Movistar. "Ik ken de persoon Sergi Roberto, hij is een geweldig mens en hij houdt meer van deze club dan van wat dan ook. Hij is geen vleugelspeler, hij heeft altijd in de as gespeeld, maar heeft nu een offer gebracht om het team te helpen, dat moeten we niet vergeten. Het raakte me enorm."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s