'Haller stelt me gewoon teleur, ik had er meer van verwacht'

'Haller stelt me gewoon teleur, ik had er meer van verwacht'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 20:15wo 15-09-2021 om 20:15

Rafael van der Vaart is benieuwd naar hoe Sébastien Haller zich staande houdt op het Champions League-niveau. Hij heeft tegen Sporting Portugal een basisplaats bij Ajax.

Ondanks dat Haller veel scoort voor Ajax, is er veel kritiek op hem. "Hij heeft mij nog niet overtuigd, maar hij scoort. In de Nederlandse competitie doet hij het fantastisch en we gaan hem vanaf nu op het hoge niveau zien", zegt Van der Vaart bij Ziggo Sport.

"Ik vind hem aan de bal gewoon matig. Ik weet niet wat het is, hij stelt me gewoon teleur. Ik had er meer van verwacht. Ik heb hem een paar keer bij Eintracht Frankfurt en West Ham United gezien. Daar was hij balvaster, maar bij Ajax heeft hij moeite", vervolgt hij. "Maar hij gaat er wel gewoon 25 maken. Dan zegt een spits natuurlijk dat hij daarvoor staat. Terecht ook. Ik hoop ook in de Champions League."

Van der Vaart snapt wel dat Haller speelt tegen Sporting. "Hij heeft een jaar niet gespeeld in Europa. Dan zeg je niet: je bent ingeschreven, maar je zit op de bank. Tegen Sporting kan het wel. Maar tegen Real Madrid zou Tadic beter zijn. Tegen Sporting kun je, met alle respect, wel met Haller spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws