Haller zet criticasters op hun plek: 'Ze gedragen zich alsof ze alles weten'

Haller zet criticasters op hun plek: 'Ze gedragen zich alsof ze alles weten'

15-09-2021 23:13
84

Sébastien Haller kende een droomavond tegen Sporting Portugal. De Ajax-spits had met vier doelpunten een groot aandeel in de 1-5 overwinning van de Amsterdammers. Voor de wedstrijd werd er in veel media over hem getwijfeld, maar daar wil de Fransman niets van weten.

Haller krijgt van Ziggo Sport-verslaggever Wytse van der Goot de vraag of hij zichzelf al in zijn arm heeft geknepen na de wedstrijd. "Dat heb ik geprobeerd, maar ik ben niet aan het dromen. Ik kan niet geloven wat er vandaag is gebeurd. Vier doelpunten voor mij, vijf voor het team. Het seizoen had niet beter kunnen beginnen", zo begint Haller na de eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen.

De Franse spits zorgde voor vier doelpunten, maar looft ook zijn ploeggenoten. Vooral Antony krijgt de complimenten. "Het is makkelijk om te voetballen met Antony, maar ook met mijn andere ploeggenoten. Antony kan het verschil maken, hij maakt het makkelijker voor ons. We waren erg goed, het was een sterk optreden. We waren gefocust en sterk in de duels. Ik kan niet trotser zijn op het team."

Voor de wedstrijd was er nog de nodige kritiek op Haller, maar die heeft zijn criticasters de mond gesnoerd. "Mensen praten graag over alles, zo gaat dat in de media. Ze gedragen zich altijd alsof ze alles weten. Ik speel altijd voor mezelf en voor mijn teamgenoten. Ik hoop dat de mensen die me steunen ervan genoten hebben vanavond", zo sluit hij af.